HYDRADERMIE

HYDRADERMIE on maailman tunnetuin Guinot –erikoiskasvohoito. (1,5-2h)

Ihosi säilyy kirkkaana ja terveenä ympäri vuoden, kun käyt HYDRADERMIE –hoidossa säännöllisesti kerran kuukaudessa. Hoidosta on olemassa viisi eri versiota, joten HYDRADERMIE voidaan räätälöidä vastaamaan juuri Sinun ihosi tarpeita. HYDRADERMIE –hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjana tai kerran kuukaudessa tehtävänä ylläpitohoitona. Säännöllisen hoidon johdosta iho on puhtaampi, tasaisempi ja näyttää nuoremmalta.

HOIDON AVAINKOHDAT:

KAKSOISIONISAATIO: Hellävarainen elektroterapia ja hoitoelektrodien miellyttävät liikeradat vievät puhdistavia ja hoitavia kasviperäisiä aktiiveja aineosia syvimpiin ihokerroksiin asti.. Iho saa ionisaatiosta uutta energiaa ja puhdasta hehkua.

HAPPITERAPIA: parantaa solujen hapensaantia ja lataa solujen energiavarastoja. Happiterapialla on myös antibakteerinen vaikutus.

KIINTEYTTÄVÄ HIERONTA: Asiakkaan ihon tarpeita vastaava naamio ja rentouttava hieronta viimeistelevät täydellisen hoitokokemuksen. Iho löytää tasapainonsa ja hehkuu uutta elinvoimaa.

Hinta: 98 € / 110 €


HYDRADERMIE LIFT stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä. Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä –ilman pistoksia! Huomaat eron katsomalla peiliin. Aloita kokeilemalla kolmen kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla.( 1,5h, express 1h)

HYDRADERMIE LIFT YEUX –erikoishoito harjoittaa silmiä ympäröiviä lihaksia (kehälihakset) ja tasoittaa ihon virheellisyyksiä. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen rypyt tasoittuvat ja katse saa uuden nuorekkaan ilmeen. (30min)

HOIDON AVAINKOHDAT:

NESTEKIERRON AKTIVOINTI: Kasvolihakset rentoutuvat, mikroverenkierto elpyy ja kuona-aineet poistuvat ihosta

KASVOLIHASTEN STIMULOINTI: Kasvojen lihaksia harjoitetaan hellävaraisesti, jolloin ne jäntevöityvät ja voimistuvat. Kasvot saavat uuden ryhdikkään ilmeen.

KIINTEYTTÄVÄ HIERONTA rentouttava manuaalinen hieronta. Hoidon jälkeen iho on selkeästi napakampi ja sen kosteustasapaino on palautunut.

Kasvonpiirteet ovat silminnähden kohonneet.

Hinta: 65 € / 95 €

HYDRADERMIE LIFT


HYDRACLEAN

HYDRACLEAN kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan hoitogeelin, ThermoClean-lämpökäsittelyn sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. Voidaan yhdistää myös muihin Guinot hoitoihin. (30min/1h)

Hinta: 45 € / 70 €


AROMATIC FACE – aromaattisten öljyjen taikaa

Aromaattiset öljyt ja ainutlaatuinen Aromatic -erikoishieronta hyväilevät kaikkia aistejasi ja antavat uutta puhtia. Eksoottisia kasviuutteita, kuten passionhedelmää, aloe veraa ja vihreää teetä sisältävä polymeerinaamio virkistää ja luo mielihyvää.

Hoidon jälkeen säteilet – ulkoisesti ja sisäisesti.(75min)

ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET

ERIKOISHIERONTA: Hoito aloitetaan Aromatic- nimikkohieronnalla, joka rentouttaa kasvosi ja koko kehosi.

ETEERISTEN ÖLJYJEN ENERGIA: eteeristen öljyjen kaunistavat ominaisuudet ja ihanat tuoksusta.

VIRKISTÄVÄ POLYMEERINAAMIO: Eksoottiset kasviuutteet, kuten passionhedelmä, aloe vera ja vihreä tee virkistävät ja luovat kokonaisvaltaista mielihyvää. Naamion jälkeen iho on levännyt ja olo raikas.

Hinta: 85 €

AROMATIC FACE


LIFTOSOME

LIFTOSOME, KIINTEYTTÄVÄ ERIKOISKASVOHOITO Pro-Collagenia, Alaria Esculenta merilevää ja stabiloitua C – vitamiinia sekä ihoa ryhdistävän lämpönaamion sisältävä hoito.

LIFTOSOME kehitettiin erityisesti aikuisen naisen ihon tarpeita silmällä pitäen. Lämpönaamio ryhdistää kasvonpiirteitä ja imeyttää ihoon tukikudosta vahvistavaa Pro-Collagenia, Alaria Esculenta merilevää ja stabiloitua C-vitamiinia. Nämä aktiivit aineosat yhdistettyinä lämpöön antavat iholle uutta energiaa, palauttavat ihon elastisuuden ja kiihdyttävät solujen uudistumista. Hoidon jälkeen voit todeta ihosi olevan huomattavasti sileämpi ja väsymyksen aiheuttamat rypyt ovat kadonneet. Olet saanut nuoruutesi kiinteyden ja hehkeyden takaisin. LIFTOSOME – hoitoa suositellaan kolmen hoitokerran sarjana. (1,5h)

ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET:

PRO-COLLAGEN TIIVISTE: C-vitaminoitu, Pro-Collagenia ja Alaria Esculenta merilevää sisältävä tehokas tiiviste. Näiden aktiivien aineosien ansiosta iho saa uutta energiaa ja ryhtiä.

LÄMPÖNAAMIOKASVONAAMIO: Ryhdistävä naamio tuottaa miellyttävää lämpöä, joka hajaannuttaa aktiiviset aineosat ja tehostaa niiden imeytymistä ihoon. Muutaman minuutin kuluttua naamio jähmettyy ja tiukentuu kasvojen ympärille muotoillen kasvonpiirteitä ja rentouttaen

SÉRUM ANTI-AGE: Hoito päättyy biopeptidejä ja A-vitamiinia sisältävällä tehoseerumilla tehtävään hierontaan, joka vahvistaa elastisia ihokudoksia. Kasvojen iho näyttää nuoremmalta ja säteilevämmältä.

Hinta: 85 €


BEAUTÈ NEUVE KAKSOISKUORINTA

Epidermis koostuu keskimäärin 30 ihosolukerroksesta. Ylimmät solukerrokset kuivuvat helposti ja tällöin iho menettää luonnollista heleyttä. BEAUTÉ NEUVE -erikoiskasvohoidon PEEL´IN kuorintageelin sisältämät hedelmähapot rikkovat kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia ja PEEL´OUT kuorintavaahto poistaa tämän ylimääräisen aineksen ihon pinnalta paljastaen uuden, terveen ihon. Kasvohoidon päätteeksi iholle levitetään CLARIMASQUE -naamio, jonka sisältämä puhdas C-vitamiini uudistaa elastisia tukikuituja ja vaalentaa pigmenttiläiskiä jättäen ihon kirkkaan kauniiksi. Kolmen kerran sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset.(1,5h)

ERIKOISKASVOHOIDON SALAISUUDET:

PEEL´IN / PEEL´OUT: Hedelmähappoja sisältävä Peel’in geeli irrottaa kuolleet ihosolut elävistä ja Peel’out vaahto kuorii ne pois ihon pinnalta paljastaen heleän kauniin uuden ihon.

DERMANOVE: imeytetään DERMANOVE-seerumi kaulan ja kasvojen iholle rentouttavin hierontaliikkein. Seerumi sisältää runsaasti ihoa uudistavia aktiiviaineita.

CLARIMASQUE: Täyteläinen hoitonaamio sisältää puhdasta C-vitamiinia. Se vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyjä.

Hinta: 85 €

BEAUTÈ NEUVE


AGE SUMMUM

Age Summum erikoiskasvohoito on tarkoitettu ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille. Hoito tekee ihosta tasaisemman, kirkkaan sävyisen sekä napakan tuntuisen. Kirkastamiseen käytetään puhdasta C-vitamiinia. Iätönta kauneutta, ihanaa hemmoittelua! 95e / kolmen kerran sarjahoito 270e

Hinta: 95 € / 270 € (kolmen kerran sarjahoito)